Gevogelte
Wild
Traiteur

Gevogelte kopen vanwege een speciale gelegenheid – of gewoon zomaar? Poelier Traiteur Dekkers is dé poelier om lekker en gezond gevogelte te kopen. Tot het tamme gevogelte rekenen de kip, kalkoen, tamme eend, gans, kwartel, poussin, parelhoen en de duif. Onder het wilde gevogelte vallen onder andere de wilde eend, fazant en patrijs. Wij bieden u dan ook de keuze uit een breed assortiment.

Gevogelte kopen bij een Brabantse poelier

Gevogelte koopt u het liefst bij een poelier die kennis van zaken heeft. Bij Poelier Traiteur Dekkers weten we alles van gevogelte en bieden we u de keuze uit een ruim aanbod vlees van zowel tam als wild gevogelte. Daarnaast verkopen we ook scharrelkippenvlees. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies en aandacht en dus zien we u graag verschijnen in onze winkel. Het verse wild, direct van de jager, helpt u om bewust en gezond te genieten van een lekker stukje vlees.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Ontdek ons veelzijdige assortiment

Bent u benieuwd wat u zoal koopt aan vlees bij ons als poelier? Ontdek ons uitgebreide assortiment en kom langs in onze gezellige, Brabantse winkel. We zijn uitermate klantvriendelijk en helpen u graag in het maken van de juiste keuze. Naast gevogelte heeft u bijvoorbeeld ook de keuze uit wild, salades, snijwaren en nog veel meer. Neem een kijkje bij onze recepten voor het opdoen van inspiratie rondom het bereiden van gevogelte of ander vlees. Wist u trouwens dat wij ook een heerlijke kippensoep verkopen?

Kom bij ons langs voor kwalitatief vlees en Brabantse gemoedelijkheid

Gevogelte kopen in onze winkel levert u altijd voordelen op. Zo kiest u voor kwalitatief vlees dat u gemakkelijk en snel op tafel zet. Het gevogelte krijgt een extra dimensie dankzij onze Brabantse gemoedelijkheid. Kom daarom langs in onze winkel in Vught en maak kennis met een veelzijdig aanbod. Voor vragen neemt u telefonisch contact met ons op via 073 656 30 44. U kunt bij ons ook telefonisch een bestelling plaatsen.