Hazenbout bestellen

Gevogelte
Wild
Traiteur

Tegenwoordig is het mogelijk om tijdens het wildseizoen heerlijke hazenbout te bestellen. Bij trek in een lekker stuk wild vlees is hazenbout zeker een passende keuze. Hazen komen wereldwijd in het wild voor en zijn uitermate geschikt om te stoven. Hazenbout heeft een fantastische wildsmaak en is daarmee een aantrekkelijke optie om te bestellen voor wildliefhebbers. Poelier Traiteur Dekkers heeft voor u een passend stuk hazenbout waar u zeker van geniet.

Wanneer kan ik het best hazenbout bestellen?

Hazenbout bestellen is een goede keuze rondom de feestdagen. Haas is een klassiek gerecht voor kerst en stelt u in staat om eens goed uit te pakken. Uiteraard is haas ook zonder specifieke reden een heerlijke maaltijd tijdens het wildseizoen, gezellig met familie of vrienden. U bereidt hazenbout op uw eigen wijze. Daar hoort natuurlijk een lekker wijntje bij. Om inspiratie op te doen bij het bereiden van hazenbout, neemt u een kijkje bij onze veelzijdige recepten.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Nog meer wildspecialiteiten

Naast hazenbout heeft Poelier Traiteur Dekkers nog veel meer wild in de winkel. Konijn, ree, lam en gans maken eveneens deel uit van ons uitgebreide assortiment. Maak er een driegangendiner van door een kijkje te nemen bij onze soepen en salades. Wij bieden volop mogelijkheden voor vleesliefhebbers en voorzien u graag van advies voor uw wilddiner.

Kom langs en ontvang onze persoonlijke aandacht

Bij Poelier Traiteur Dekkers is persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom biedt onze hulp uitkomst bij het bestellen van hazenbout of ander wild. Kom langs en ervaar de Brabantse gemoedelijkheid in onze winkel. Vers wild direct van de jager stelt u in staat om bewust, gezond én lekker te eten. Met onze kwalitatief hoogwaardige producten serveert u familie en vrienden een overheerlijk wilddiner. Maak daarom kennis met ons uitgebreide assortiment of neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 073 656 30 44.