Hazenpeper bestellen

Gevogelte
Wild
Traiteur

Hazenpeper bestellen is een prima keuze voor liefhebbers van wild. Bij hazenpeper proeft u de wildsmaak extra goed. Hazenpeper is vooral lekker tijdens de herfst en winter. Poelier Traiteur Dekkers in Vught is hét adres voor het bestellen van een kwalitatieve hazenpeper. Maak kennis met onze Brabantse gemoedelijkheid en geniet van onze persoonlijke aandacht tijdens uw keuze voor wild.

Hazenpeper bestellen en bereiden

Hazenpeper bestellen stelt u in staat een lekkere hachee van wild te maken. Dit Hollandse recept bestaat naast hazenbout uit ui, knoflook, bleekselderij, peper en zout. Er zijn allerlei variaties mogelijk, bijvoorbeeld met wijn, venkel en paddenstoelen, dus doe inspiratie op bij onze recepten. Als specialist kunt u ook in onze winkel rekenen op persoonlijke service en aandacht.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Veelzijdig aanbod wild

Naast hazenpeper hebben we bij Poelier Traiteur Dekkers ook allerlei andere soorten wild. Ree, konijn, hazenbout en gans, maar ook gevogelte en gildehoen maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. Vers wild, direct afkomstig van de jager, staat voor goede kwaliteit en daardoor geniet u van een lekker stukje vlees. Onze medewerkers zijn uitermate klantvriendelijk en helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Dit stelt u in staat om bewust en lekker te eten.

Hierom komt u langs bij Poelier Traiteur Dekkers

Bij Poelier Traiteur Dekkers trekken we klanten aan uit heel Brabant, van Tilburg tot Den Bosch en alles daar tussenin. De Brabantse gemoedelijkheid in onze winkel voelt prettig aan en daarnaast staan we garant voor kwalitatief hoge producten. Goed en gezond eten? Poelier Traiteur Dekkers weet er alles van en is daarom hét adres om hazenpeper te bestellen. Kom langs in de winkel of bel ons bij vragen via 073 656 30 44.