Skip to content
Menu

Hertenrugfilet kopen voor een lekker diner

Bij ons bent u gegarandeerd van heerlijk mals vlees met een echte wildsmaak. Onze hertenrug is direct afkomstig van de jager en dankt zijn typische smaak aan de kruiden, blaadjes en jonge knoppen van bomen en gewassen die door herten volop worden gegeten. Wij raden aan om de hertenrugfilet te kopen als u nog niet vaak wild heeft gegeten. Het heeft namelijk een fijne, malse smaak. Voor zowel filets als steaks bent u bij ons aan het juiste adres, maar we hebben nog veel meer heerlijke verse maaltijden en wildspecialiteiten. Heeft u hulp nodig? Doe gerust een beroep op onze service.

Hertenrug bereiden met onze recepten

Het bereiden van hertenrug doet u met behulp van onze recepten, tijdens de feestdagen of bijvoorbeeld in het weekend. De recepten hebben we speciaal voor u verzameld met producten uit ons eigen assortiment. Hertenrug is vooral lekker in de herfst en winter. U serveert het vlees bijvoorbeeld met kastanjes, herfstgroenten, champignons en uien. Voor persoonlijk advies wint u informatie in bij onze medewerkers. Wist u trouwens dat wij ook een heerlijke wildragout verkopen? Een perfecte opwarmer op kille dagen.


De lekkerste stukjes wild koopt u bij Poelier Traiteur Dekkers

Het heeft altijd meerwaarde om hertenrugfilet te kopen in onze winkel. Wij bieden u namelijk kwalitatief vlees tegen een eerlijke prijs. In onze winkel proeft u al snel de Brabantse gemoedelijkheid en klantvriendelijk. Heeft u vragen over het kopen van hertenrug of bent u op zoek naar een bepaald soort wild? Kom langs in Vught of neem telefonisch contact met ons op via 073 656 30 44.