Gevogelte
Wild
Traiteur

Kalkoen kopen is een uitstekende keuze voor de feestdagen. Een (gevulde) kalkoen wordt veelvuldig gegeten met Kerstmis en dus gaat u op zoek naar een goede poelier voor een kalkoen. Poelier Traiteur Dekkers in Vught heeft voor u verse en kwalitatieve kalkoen in de aanbieding. Zowel voor Kerstmis als tijdens een andere speciale gelegenheid stapt u binnen in onze winkel voor het kopen van kalkoen.

Kalkoen kopen bij een ambachtelijke poelier

Bij Poelier Traiteur Dekkers koopt u onder meer verse kalkoen voor het bereiden van een traditioneel kerstdiner. Wij adviseren u graag over hoeveel kalkoen u nodig heeft en geven zo nodig tips voor de bereiding van kalkoen in de oven of braadpan. Laat u ook inspireren door de recepten op onze site en kies bijvoorbeeld voor kalkoenfilet met tutti frutti.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Bij ons vindt u ook een ruim aanbod wild

Naast kalkoen kunt u bij ons als poelier ook terecht om vers wild te kopen – direct afkomstig van de jager. Verder heeft u de keuze uit gevogelte, zoals eend en gans, soepen, kant-en-klaarmaaltijden en salades. Wilt u een diner laten verzorgen voor een speciale gelegenheid? Poelier Traiteur Dekkers is eveneens in te schakelen voor uw evenement in Vught en de omgeving. Dit maakt ons tot een allround poelier en traiteur.

Waarom u kalkoen koopt bij Poelier Traiteur Dekkers

Kalkoen kopen in onze winkel levert u te allen tijde voordelen op. Zo kiest u voor kwalitatief en verantwoord vlees en wordt u vriendelijk geholpen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en een goed advies centraal, dus schroom niet om een beroep te doen op onze expertise. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken? Bel ons via 073 656 30 44 en besteed een diner uit aan Poelier Traiteur Dekkers.