Gevogelte
Wild
Traiteur

Kip is een lekker stukje vlees en u als consument heeft in onze poelier de keuze uit een veelzijdig aanbod kip gerechten. Bij Poelier Traiteur Dekkers in Vught vindt u allerlei gerechten met kip voor een perfecte avondmaaltijd. Bovendien bieden we volop inspiratie met onze recepten. Kom daarom langs in onze winkel, bekijk de recepten op de site en bereid een fantastisch diner of een heerlijke salade!

Kip gerechten kopen in onze poelier

Voor kip gerechten zit u bij ons helemaal goed. Zo kiest u bij ons voor een sappige kippenbout, maar ook kipfilet, rollade, kippensoep en kippengehakt behoren tot de mogelijkheden. U varieert met kip – zoveel als u zelf wilt. Onze medewerkers staan altijd klaar voor een passend en persoonlijk advies. Schroom dus niet om uw vragen bij ons neer te leggen.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Gildehoen: kippenvlees boordevol smaak

Genieten van een duurzaam stukje pluimveevlees zonder antibiotica? Kies dan voor onze gildehoen en ontdek onze smaakvolle en antibioticavrije kip. Het valt iets duurder uit, maar u kiest voor wel voor bewust en verantwoord vlees. Gildehoen-kippen hebben veel leef- en bewegingsruimte en dit zorgt voor sterke dieren. Neem daarom een kijkje bij ons veelzijdige assortiment en laat u verrassen door de smaak van het gildehoen. Naast gildehoen hebben we ook heerlijk scharrelkippenvlees.

Waarom u langskomt bij Poelier Traiteur Dekkers

Zodra u de winkel binnenstapt, maakt u kennis met onze Brabantse gemoedelijkheid. Bij ons draait het om klantvriendelijkheid en kwalitatieve producten. Dit stelt u in staat verantwoord, bewust en gezond te eten. Bovendien staan de meeste kip gerechten binnen een kort tijdsbestek op tafel. Wilt u meer weten over onze kipproducten of kip laten bezorgen via onze poelier in Vught? Bel ons voor informatie of een afspraak op 073 656 30 44.