Skip to content
Menu
Poelier-Traiteur-Dekkers-franken_Suzanne370x400

Poelier Traiteur Dekkers is al meer dan 60 jaar een echt familiebedrijf. Van oorsprong zijn wij een ambachtelijke poelier en deze basis vormt nog steeds de kern van ons bedrijf. Gedurende de jaren is ons assortiment breder en gevarieerder geworden, maar we blijven trouw aan onze ambachtelijke waarden.

Dit betekent dat al onze heerlijke maaltijden nog altijd ambachtelijk worden bereid met de beste kwaliteit kip en wild. We hechten veel waarde aan kwaliteit, net zoals in vroegere tijden, maar met de smaak van nu!

Wij nodigen jullie van harte uit om eens gezellig langs te komen. We
staan klaar om jullie te verwelkomen en te laten genieten van onze
ambachtelijk bereide gerechten.

Met vriendelijke groeten,

Frank en Suzanne

bewust lekker1

Onze winkel

Poelier Traiteur Dekkers is gelegen in het prachtige Vught! Onze winkel is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor al onze klanten. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, waardoor je doordeweeks en in het weekend van onze ambachtelijke producten kunt genieten.

Ons aanbod is ambachtelijk en geschikt voor het hele jaar door. We streven ernaar om je altijd hoogwaardige en smaakvolle producten te bieden. Vooral tijdens feestdagen kun je bij ons extra feestelijke producten vinden om je speciale gelegenheden nog specialer te maken.