Moeilijkheid
Gemiddeld
Aantal personen
4 personen
Bereidingsduur
30 minuten
Bereidingswijze
Verwarm de boter in de pan en bak hierin de kip aan beide zijden bruin.
voeg de krenten, de abrikozen en perziken in stukjes toe en bak deze mee.
Roer in de litermaat de pindakaas los met de siroop, de ketjap en de sambal.
Schenk dit in de pan en verwarm het geheel nog 5 minuten.
Presentatie
Lekker met gekookte rijst en witlofsalade met gebakken banaan.
Tip
Lekker met een glas witte wijn (Chardonney)
Ingrediënten
- 4 kipfilets
- 25 gram boter of margarine
- 50 gram gewelde krenten
- 4 verse abrikozen en perziken (of blik)
- 6 eetlepels pindakaas
- 3 eetlepels vruchten- of gembersiroop
- 2 eetlepels ketjap benteng manis
- 1 theelepel sambal of spaans pepertje en zout