Gezond en lekker: dat zijn onze recepten

Wilt u graag gezond en lekker eten en wilt u inspiratie opdoen met heerlijke recepten voor het bereiden van een diner? Poelier Traiteur Dekkers is hét adres voor inspiratie omtrent de heerlijkste gerechten. Onze winkel is gevestigd in Vught en trekt klanten aan uit heel Brabant. Daarom proeft u bij ons de Brabantse gemoedelijkheid en voelt u zich al snel op uw gemak. Stap gerust eens binnen en maak kennis met ons ruime aanbod wildproducten en andere etenswaren.

Gezond en lekker eten: recepten voor thuis

Staat u graag in de keuken en kookt u thuis graag gezonde en lekkere recepten met verfijnde ingrediënten? Dankzij Poelier Traiteur Dekkers zet u altijd iets lekkers op tafel. Zeker bij speciale gelegenheden bieden onze recepten uitkomst. Zet bijvoorbeeld een hertenbiefstuk op tafel of kies voor kalkoendij in Italiaanse saus. Met onze ideeën en tips geniet u van een fantastisch diner.

Wild en gevogelte

Naast gezond en lekker eten recepten biedt Poelier Traiteur Dekkers u de keuze uit een ruim aanbod wild, gevogelte, soepen, kip, kalkoen en nog veel meer. De producten zijn van de allerbeste kwaliteit en ons wild is direct afkomstig van de jager. 

Overheerlijke recepten met gevogelte, wild, traiteur, kip en kalkoen

Fazant met sinaasappelsaus
Parelhoen in een krokant jasje
Oven parelhoen met honing
Hazenbout met zuidvruchten
Kalkoendij in italiaanse saus
Tam konijn met rozijnen
Reebout uit de oven
Kipfilet in vruchtensaus
Kippenbout met wortel
Kalkoenfilet met tutti frutti
Hertenbiefstuk
 

Waarom u langskomt bij Poelier Traiteur Dekkers

Poelier Traiteur Dekkers is al meer dan vijftig jaar actief. Smaak, gemoedelijkheid en verfijning zijn begrippen die bij onze winkel passen. Met een variatie aan producten is het onmogelijk om met lege handen de winkel uit te stappen. We zijn klantvriendelijk en luisteren graag naar uw wensen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor catering of plan direct een afspraak in via 073 656 30 44.