Kalkoenfilet met tutti frutti

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bereidingswijze

Zet de tutti frutti eenavond van te voren in ruim water. Spoel ze de volgende dag.

Wel de vruchten ca. 10 minuten in het sap.

Snijd de kalkoenfilets in reepjes.

Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de kalkoen bruin.

Voeg de gehakte uien, tutti frutti, de port, de crème fraîche en het citroensap toe.

Laat dit ± 8 minuten zachtjes pruttelen.

Maak het gerecht op smaak af met zout en peper.

Presentatie

Heerlijk met gekookte rijst en een groene salade

Ingrediënten

  • 600 gram kalkoenfilet
  • 1 zakje tutti frutti
  • 2,5 deciliter vruchtensap
  • 2 eetlepels roerbakolie, 2 uien
  • 1 deciliter rode port
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 1 eetlepel citroensap
  • Peper & zout