Scharrelkippenvlees

Gevogelte
Wild
Traiteur

Scharelkippenvlees is vlees afkomstig van kippen die vrij hebben rondgescharreld. Het is dan ook een bekend keurmerk. Geniet u van kippenvlees, maar hecht u ook waarde aan dierenwelzijn? Dan is de keuze voor scharrelvlees snel gemaakt. Dit vlees is afkomstig van kippen die meer ruimte en daglicht hebben gezien dan gangbare kippen. Poelier Traiteur Dekkers in Vught is hét adres voor de aankoop van scharrelkippenvlees.

Scharrelkippenvlees: lekker én duurzaam

Met een ruim assortiment aan kip zit u bij ons goed in uw zoektocht naar scharrelkippenvlees. Kijk daarnaast ook eens bij onze kippenkarbonades, kippengehakt, kippensoep, kippenrollades en kippenbouten. Voor iedere liefhebber bieden we volop mogelijkheden voor een maaltijd met kip. Onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit – en onze recepten bieden zéker uitkomst bij het bereiden van een maaltijd met kip.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Maak kennis met het gildehoen

Gaat u graag een stapje verder dan alleen het eten van scharrelkippenvlees? Probeer dan onze gildehoen. Een gildehoen is een smaakvolle en volledig antibioticavrije kip. Dit kippenvlees valt iets duurder uit, maar is voller van smaak – én de kip heeft een goed leven gehad. De extra ruimte in kippenstallen zorgt namelijk voor gezondere dieren. Dit proeft u in het kippenvlees.

Koop scharrelvlees bij Poelier Traiteur Dekkers

Zoekt u een goede poelier voor het kopen van scharrelkippenvlees? Kom dan langs bij onze poelier en maak kennis met een ruim assortiment aan kip. We geven u graag informatie en advies bij de aankoop van kip, dus stel ons gerust uw vragen. Bij Poelier Traiteur Dekkers staan persoonlijke aandacht en klantvriendelijk hoog in het vaandel. Bovendien houden we, net als u, van bewust, lekker en gezond eten. Voor gerechten met kip of andere vragen belt u ons op 073 656 30 44.