Gevogelte
Wild
Traiteur

Bent u dol op soep en zoekt u een goede poelier om bijvoorbeeld kippensoep te bestellen? Poelier Traiteur Dekkers in Vught is dé winkel in Brabant om een lekkere soep te bestellen – rijkelijk gevuld met kip. Wij gebruiken kwalitatief hoge producten en dit stelt u in staat om lekker én gezond te eten. Naast kippensoep hebben wij ook soepen van wild, groenten en kalkoen.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Verse soep bestellen voor uw gasten

Organiseert u een etentje voor familie of vrienden en zoekt u een adres om bijvoorbeeld kippensoep te bestellen? Kom gerust eens langs in onze winkel en maak kennis met onze Brabantse gemoedelijkheid en ons uitgebreide assortiment. Bij ons staan persoonlijk advies en aandacht hoog in het vaandel en u rekent te allen tijde op onze kennis en expertise. Naast heerlijke soepen verkopen wij ook scharrelkippenvlees van hoogstaande kwaliteit, en diverse verse kipgerechten.

Ervaar het gemak bij Poelier Traiteur Dekkers

Door een heerlijke, verse kippensoep of andere soep te bestellen ervaart u het gemak van snel een soepje op tafel zetten. Eet er wat stokbrood bij of serveer de soep als voorgerecht van een driegangendiner. Het bestellen van soep bij onze winkel garandeert dat u kwalitatieve en eerlijke producten consumeert. Daarnaast geniet u van een overheerlijke, verse soep. Naast ons ruime assortiment verse soepen hebben we ook een ruim aanbod aan wild en gevogelte. U gaat dus nooit zonder lege handen naar huis. Komt u ook een keer langs? Of heeft u vragen? Schroom dan niet om ons te bellen op 073 656 30 44.