Gevogelte
Wild
Traiteur

Als traiteur in Vught staan wij garant voor een gezonde maaltijd

Als traiteur in Vught zijn we er om u als consument van alle gemakken te voorzien. De traiteur zorgt voor een maaltijd die niet alleen snel klaar, maar ook gezond, overheerlijk en afwisselend is. Kortom: de poelier verwerkt de allerbeste kwaliteit wild- en pluimveevlees in talloze specialiteiten, zoals ons overheerlijke kalkoenvlees of het beste stukje van de parelhoen. Poelier Traiteur Dekkers is een moderne traiteur met kennis van uw wensen!

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Ontdek ons veelzijdige aanbod

Bent u benieuwd naar wat wij zoal doen? Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en verras uzelf met onze specialiteiten en lekkernijen. Naast onze functie als traiteur in Vught bieden we ook mogelijkheden om zelf wild, gevogelte, soepen en salades te kopen in de winkel. Stap gerust bij ons binnen en dompel u onder in de Brabantse gemoedelijkheid die kenmerkend is voor onze zaak.

Kies voor bewust eten en kom bij ons langs!

Het heeft altijd meerwaarde om een beroep te doen op ons als traiteur in Vught. Dankzij onze heerlijke maaltijden kiest u ervoor om bewust te eten – lekker en gezond. Wij bezorgen u een overheerlijk diner waar zowel u als uw gasten optimaal van profiteren. Bij ons staan persoonlijk advies en aandacht centraal, dus schroom niet uw vragen aan ons te stellen. Voor meer informatie of het vastleggen van een datum neemt u contact met ons op via 073 656 30 44.