Gevogelte
Wild
Traiteur

Heeft u geen zin of weinig tijd om zelf te koken en zoekt u een adres voor verse maaltijden? Poelier Traiteur Dekkers in Vught is hét adres voor een gezonde en bewuste avondmaaltijd. Wij bieden u de keuze uit een veelzijdig assortiment maaltijden – bereid met verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Stap onze winkel binnen en maak direct kennis met onze Brabantse gemoedelijkheid.

Verse maaltijden kopen bij een poelier? Dat kan!

Verse maaltijden bestelt u gemakkelijk en snel bij onze poelier. Wij staan garant voor goede producten met een verfijnde smaak. De verse maaltijden zijn afkomstig uit onze eigen keuken en ideaal na een dag hard werken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaanse pasta? Ambachtelijk, lekker en vooral gezond. Of het nu gaat om een complete maaltijd of iets lekkers bij de borrel: bij Poelier Traiteur Dekkers hebben we het allemaal.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Ruim assortiment wild en ander vlees

Naast verse maaltijden bieden we onze klanten ook een ruime keuze uit wild, gevogelte, salades, snijwaren en andere lekkernijen. Zowel voor dagelijks gebruik als speciale gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. De kwalitatief hoge producten zijn goed voor de maag en dragen bij aan een voldaan gevoel. Kom langs en bekijk wat de heerlijke mogelijkheden zijn.

Waarom u maaltijden koopt bij Poelier Traiteur Dekkers

Trek in een gezonde maaltijd, maar ontbreekt het u aan tijd om zelf te koken? Kies voor een verse kant-en-klaarmaaltijd uit ons uitgebreide assortiment. Er zit ongetwijfeld iets bij waar uw voorkeur naar uitgaat. Binnen enkele minuten geniet u van een complete maaltijd boordevol gezonde ingrediënten. Kom langs in onze winkel en koop wat u nodig heeft. Voor vragen of advies neemt u telefonisch contact met ons op via 073 656 30 44.