Gevogelte
Wild
Traiteur

Wild

Bij een wild poelier is het mogelijk om allerlei soorten wild te kopen. Bakken, grillen, braden, roosteren, stoven of stomen: wild is geschikt voor alle bereidingswijzen. Ook heel fijn: wild combineert met tal van smaken. Vaak is wild ook nog eens minstens zo snel te bereiden als andere vleessoorten. Een hertenbiefstukje, hazenrugfilet of koteletje heeft niet langer dan een paar minuten per kant nodig. Kom daarom langs in onze winkel en maak kennis met ons ruime aanbod wild.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Wild poelier in Vught voor lekker vlees

Poelier Traiteur Dekkers is dé wild poelier in Vught en stelt u in staat een lekker stukje wild te kopen. Naast wild zijn we ook gespecialiseerd in gevogelte. Wat voor vlees u ook bij ons koopt: het is direct afkomstig van de jager en van de allerbeste kwaliteit. Met het vlees dat u bij ons bestelt, bereidt u een lekker en gezond diner. Wild bestellen bij ons als wild poelier staat garant voor een fantastisch diner. Dit komt mede door ons ruime aanbod recepten en heerlijke verse maaltijden, zoals een wildragout. We hebben ze speciaal voor u verzameld en bieden zodoende uitkomst in de keuken. Uiteraard kunt u ook een beroep doen op de mensen in de winkel. Ze geven u graag persoonlijk advies over, van, voor de keuze voor wild en het bereiden van vlees.

Waarom u wild koopt bij Poelier Traiteur Dekkers

Wild kopen bij wild Poelier Traiteur Dekkers levert u interessante voordelen op. Zo proeft u al snel onze klantvriendelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid. Bij ons staat bewust lekker eten centraal – wat u vervolgens gemakkelijk en snel op tafel zet. Laat u daarom inspireren door ons veelzijdige assortiment wild en kom langs in onze winkel. Voor telefonisch advies neemt u contact met ons op via 073 656 30 44.