Gevogelte
Wild
Traiteur

Zoekt u een winkel in Brabant om wildragout te kopen? Poelier Traiteur Dekkers verkoopt, naast gevogelte en wild, ook wildragout. Het is een perfecte keuze als u eens iets anders wilt. Ragout is bijvoorbeeld gemaakt van wild zwijn of hert en is op allerlei manieren te verwerken in een diner. Stap onze winkel en laat uw smaakpapillen strelen. We zien u graag verschijnen!

Wildragout kopen bij een poelier

Wildragout kopen? Dat doet u het liefst bij een poelier waar u ook terecht kunt voor een gedegen advies. Bij Poelier Traiteur Dekkers gaan kwalitatieve hoogwaardige producten én een goed advies hand in hand. Daarom zijn wij het juiste adres in uw zoektocht naar wildragout. Met een veelzijdig en uitgebreid assortiment zit u bij ons helemaal goed als u trek heeft in wild vlees zoals hazenpeper of hertenrug.

Nieuwsberichten

Bewust beter voor dier en mens! “Het gildehoenconcept”

Het gildehoenconcept is gericht op het dierenwelzijn voor de kippen. Lagere bezetting in de stallen en met plezier gezonde kippen houden van een langzaam groeiend kippenras.

Lees meer

Gevogelte
Wild
Traiteur

Zet iets lekkers op tafel met een klein beetje hulp

U zet altijd iets lekkers op tafel door wildragout te kopen bij ons. U eet het bijvoorbeeld met gekookte aardappelen en groenten zoals rode kool. Uiteraard zijn hierop allerlei variaties mogelijk. Laat u daarom vooral inspireren door de recepten op onze site. Wildragout eet u hoofdzakelijk in de herfst en winter óf bij een speciale gelegenheid.

Hierom koopt u wildragout bij Poelier Traiteur Dekkers

Het is altijd interessant om wildragout te kopen in onze winkel. Zo bieden we u niet alleen kwaliteit, maar zetten we ook in op klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Daarnaast loopt onze winkel over van Brabantse gemoedelijkheid, dus voelt u zich al snel thuis. Niet voor niets brengen mensen uit geheel Brabant een bezoek aan onze winkel. Voor vragen of opmerkingen over onze producten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 073 656 30 44.